Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την Πολιτική του Camping σε ότι αφορά τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
KΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: EL |

Αξιοθέατα

Ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος της ευρύτερης περιοχής του Camping Stomio όπου θα κατασκηνώσετε είναι αξιόλογος και αξίζει να επισκεφτείτε:

Στο Ομόλιο: τα ερείπια της Αρχαίας Ομόλης στις πλαγιές του χωριού στο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία, το Βυζαντινό πετρογέφυρο του Ομολίου στη θέση Περαταρία που φτάνει σε μήκος 200m και αποτελούνταν από 20 κάμαρες, την σπηλιά του Ντάνα με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες, το φαράγγι του Ομολίου και το λαογραφικό εκθετήριο στην πλατεία του χωριού.

Στο Παλαιόπυργο: το χωρίο που αγάπησε ο ποιητής Καρκαβίτσας, τον υδροβιότοπο του Δέλτα Πηνειού με την σπάνια χλωρίδα και πανίδα και τα πλούσια σε βλάστηση δάση.

Στο Στόμιο: η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου με τη μαγευτική θέα που ιδρύθηκε από τον αυτοκράτορα Αλέξιο Α΄Κομνηνό.

Στη Καρίτσα: το δασικό χώρο αναψυχής Αριόπρινο μέσα σε δάσος με καστανιές, άριες, οξιές και κουμαριές, το φαράγγι της Καλυψώς μέσα σε πυκνότατη βλάστηση και καταρράκτες ιδανικό μέρος για canyoning, τον Τρίκογχο βυζαντινό ναό, το Τείχος Ευρυμενών (Κόκκινο Νερό) και τέλος να γευτειται το νερό των αθανάτων όπως λέγεται από την φημισμένη Ιαματική Πηγή στο Κόκκινο Νερό.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Μετάβαση στο περιεχόμενο